Crosscall Shark V2

Crosscall Shark v2  black fuer 6%
Deze telefoon is niet op voorraad
Shark V2: IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, FM-radio, Dual SIM, BT, 2.2 inch

De Crosscall Shark V2 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Crosscall De Crosscall Shark V2 scoort 3.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Shark V2:

Voor het voordeligste aanbod Crosscall Shark V2 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Crosscall telefoons waaronder de Shark V2.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Crosscall Shark V2 kunt overzien.

De Crosscall Shark V2 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Crosscall Shark V2 is een candybar telefoon met een gewicht van 120 gram.

De Shark V2 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129,5 x 62 x 18 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 192 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Tough phone
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Shark V2 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Shark V2 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 270 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Shark V2 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Shark V2 is geen probleem.

Multimedia

De Shark V2 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Crosscall Shark V2 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,2 inch touchscreen. De Crosscall Shark V2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 128 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Crosscall Shark V2
Heb je een vraag over de Crosscall Shark V2 dan kun je deze hier stellen