Crosscall Spider X1

Crosscall Spider X1  black fuer Crosscall Spider X1 7%
Spider X1: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, FM-radio, Dual SIM, BT, 1.77 inch

De Crosscall Spider X1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Crosscall De Crosscall Spider X1 scoort 4.3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Spider X1:

Voor het voordeligste aanbod Crosscall Spider X1 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Crosscall telefoons waaronder de Spider X1.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Crosscall Spider X1 kunt overzien.

De Crosscall Spider X1 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Crosscall Spider X1 is een candybar telefoon met een gewicht van 90 gram.

De Spider X1 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 117 x 53,5 x 16 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 576 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Tough phone
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Spider X1 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Spider X1 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Spider X1 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Spider X1 is geen probleem.

Multimedia

De Spider X1 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Crosscall Spider X1 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,77 inch touchscreen. De Crosscall Spider X1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 115 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Crosscall Spider X1
Heb je een vraag over de Crosscall Spider X1 dan kun je deze hier stellen


Crosscall Spider X1 los toestel kopen