Crosscall Trekker S1

Crosscall Trekker S1 Noir 66%
Deze telefoon is niet op voorraad
Trekker S1: Android 5.1, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 8 megapixels, quad-core 64-bit, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

De Trekker S1 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Crosscall in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Crosscall De Crosscall Trekker S1 scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Trekker S1:

Voor het voordeligste aanbod Crosscall Trekker S1 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Crosscall telefoons waaronder de Trekker S1.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Crosscall Trekker S1 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Crosscall Trekker S1 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 185 gram. De Crosscall Trekker S1 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De Trekker S1 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133,5 x 74 x 16 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 16 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Trekker S1 ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Trekker S1 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 900 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Trekker S1 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trekker S1 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Trekker S1 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Crosscall Trekker S1 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Crosscall Trekker S1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Crosscall Trekker S1
Heb je een vraag over de Crosscall Trekker S1 dan kun je deze hier stellen