Crosscall Trekker S1

Crosscall Trekker S1 Noir 35%
Deze telefoon is niet op voorraad
Trekker S1: Android 5.1, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 8 megapixel camera, quad-core, 4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 4 inch

De Crosscall Trekker S1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Crosscall De Crosscall Trekker S1 scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Trekker S1:

De Crosscall Trekker S1 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Crosscall Trekker S1 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 185 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 16 millimeter. De Crosscall Trekker S1 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 chip met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De Trekker S1 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 16 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Trekker S1 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Trekker S1 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trekker S1 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Crosscall Trekker S1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Crosscall Trekker S1
Heb je een vraag over de Crosscall Trekker S1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel