Cube U30GT Mini

Cube U30GT Mini 45%
Deze tablet is niet op voorraad
U30GT Mini: Android 4.0, 350 gram, dual-core, WiFi, 7 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de U30GT Mini een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cube, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cube U30GT Mini:

Ook voor beste Cube U30GT Mini tablet informatie kun je hier terecht! De U30GT Mini is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cube U30GT Mini kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cube U30GT Mini is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 350 gram. De Cube U30GT Mini wordt aangedreven door een Rockchip RK3066 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De U30GT Mini beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 195,6 x 115,8 x 9,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cube U30GT Mini ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de U30GT Mini kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cube U30GT Mini heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De U30GT Mini is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Cube U30GT Mini beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Cube U30GT Mini kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de Cube U30GT Mini
Heb je een vraag over de Cube U30GT Mini dan kun je deze hier stellen