Cube U30GT2

Cube U30GT2 51%
Deze tablet is niet op voorraad
U30GT2: Android 4.1, 681 gram, 5 megapixels, quad-core, WiFi, 10.1 inch, superscherp HiDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de U30GT2 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cube, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cube U30GT2:

Ook voor beste Cube U30GT2 tablet informatie kun je hier terecht! De U30GT2 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cube U30GT2 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cube U30GT2 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 681 gram. De Cube U30GT2 wordt aangedreven door een RockChip RK3188 chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core.

De U30GT2 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 261 x 171 x 9,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cube U30GT2 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de U30GT2 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 7 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cube U30GT2 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De U30GT2 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Cube U30GT2 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Cube U30GT2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Met 224 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Cube U30GT2
Heb je een vraag over de Cube U30GT2 dan kun je deze hier stellen