Cubot C10

Cubot CUBOT C10 4.5 Inch FWVGA Capacitive Screen MTK6517 1.0GHz Dual Core Smart Phone 2.0MP Camera Android 4.1 OS WiFi/Bluetooth -Black 23%
Deze telefoon is niet op voorraad
C10: Android 4.1, dual-core, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de C10 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cubot, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cubot C10:

Voor het voordeligste aanbod Cubot C10 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Cubot telefoons waaronder de C10.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cubot C10 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cubot C10 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 140 gram. De Cubot C10 wordt aangedreven door een MTK6517 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De C10 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 152 x 91 x 57 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Iets te dik met 57 millimeter
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cubot C10 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C10 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 150 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cubot C10 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C10 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C10 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Cubot C10 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Cubot C10 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Cubot C10
Heb je een vraag over de Cubot C10 dan kun je deze hier stellen