Cubot C9+

Cubot MH0794L 15%
Deze telefoon is niet op voorraad
C9+: Android 4.2, dual-core, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de C9+ een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cubot, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cubot C9+:

Voor het voordeligste aanbod Cubot C9+ GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Cubot telefoons waaronder de C9+.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cubot C9+ kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cubot C9+ is een touchscreen telefoon met een gewicht van 157 gram. De Cubot C9+ wordt aangedreven door een MediaTek MT6572A chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De C9+ beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 125,5 x 64,5 x 11,9 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Iets te dik met 11.9 millimeter
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cubot C9+ ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C9+ kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 190 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cubot C9+ heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C9+ is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C9+ is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Cubot C9+ beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,0 inch touchscreen. De Cubot C9+ kan tot 260.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Cubot C9+
Heb je een vraag over de Cubot C9+ dan kun je deze hier stellen