Cubot GT90

Cubot GT90 Smartphone MTK6572W Dual-Core 1,2GHz 4,0 Zoll 800x480P WVGA Display Android 4.2 2MP Kamera- Black 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
GT90: Android 4.2, 5 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, Dual SIM, 4.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de GT90 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cubot, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cubot GT90:

Wij hebben alle specificaties van de Cubot GT90 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Cubot GT90 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 224 gram. Met een dikte van 9.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Cubot wordt aangedreven door een MediaTek MT6572W chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De GT90 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Dual SIM

Minpunten

 • Met een 1550 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cubot GT90 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cubot GT90 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de GT90 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,0 inch touchscreen. De Cubot GT90 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Cubot GT90
Heb je een vraag over de Cubot GT90 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel