Digiko H7100

DIGIKO H7100 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
H7100: Android 4.1, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de H7100 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Digiko, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Digiko De Digiko H7100 scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Digiko H7100:

Voor het voordeligste aanbod Digiko H7100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Digiko telefoons waaronder de H7100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Digiko H7100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Digiko H7100 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 200 gram. De Digiko H7100 wordt aangedreven door een MediaTek MT6577T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De H7100 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 150 x 77,5 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Digiko H7100 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de H7100 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Digiko H7100 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de H7100 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De H7100 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Digiko H7100 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Digiko H7100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Digiko H7100
Heb je een vraag over de Digiko H7100 dan kun je deze hier stellen