Doogee Iron Bone DG750

Doogee DOOGEE DG750 IRON BONE 4.7 Inch Android 4.4 Smartphone MTK6592 Octa Core 1GB RAM 8GB ROM 8.0MP 3G/GPS - Black 8GB 37%
Iron Bone DG750: Android 4.4, 8 megapixels, octa-core, dun, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Iron Bone DG750 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Doogee, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Doogee Iron Bone DG750:

Voor het voordeligste aanbod Doogee Iron Bone DG750 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Doogee telefoons waaronder de Iron Bone DG750.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Doogee Iron Bone DG750 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Doogee Iron Bone DG750 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 136 gram. De Doogee Iron Bone DG750 wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Octa-Core.

De Iron Bone DG750 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 132,5 x 65,4 x 8,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.3 millimeter
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Doogee Iron Bone DG750 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Iron Bone DG750 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 150 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Doogee Iron Bone DG750 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Iron Bone DG750 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Iron Bone DG750 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Doogee Iron Bone DG750 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Doogee Iron Bone DG750 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 234 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Doogee Iron Bone DG750
Heb je een vraag over de Doogee Iron Bone DG750 dan kun je deze hier stellen