Doogee NOVA Y100X

Doogee DOOGEE NOVA Y100X MTK6582 Android 5.0 Quad-Core WCDMA Phone w/ 5.0 51%
NOVA Y100X: Android 5, 8 megapixels, quad-core, erg dun, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de NOVA Y100X perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Doogee NOVA Y100X in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Doogee NOVA Y100X:

Voor het voordeligste aanbod Doogee NOVA Y100X GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Doogee telefoons waaronder de NOVA Y100X.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Doogee NOVA Y100X kunt overzien.

De Doogee NOVA Y100X is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Doogee NOVA Y100X is een touchscreen telefoon met een gewicht van 115 gram. De Doogee NOVA Y100X wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De NOVA Y100X beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 141,2 x 70,2 x 6,9 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Doogee NOVA Y100X ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de NOVA Y100X kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 150 minuten.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Doogee NOVA Y100X heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de NOVA Y100X is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De NOVA Y100X is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Doogee NOVA Y100X beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Doogee NOVA Y100X kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Doogee NOVA Y100X
Heb je een vraag over de Doogee NOVA Y100X dan kun je deze hier stellen


Doogee NOVA Y100X los toestel kopen