Doro Primo 365

Doro Primo 365 rot 9%
Deze telefoon is niet op voorraad
Primo 365: Candybar formaat, FM-radio, 2.4 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Primo 365 perfect voor jou.
Voor minder dan 50 euro heb jij deze Doro Primo 365 in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Doro Primo 365:

Voor het voordeligste aanbod Doro Primo 365 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Doro telefoons waaronder de Primo 365.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Doro Primo 365 kunt overzien.

De Doro Primo 365 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Doro Primo 365 is een candybar telefoon met een gewicht van 93 gram.

De Primo 365 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 51 x 18 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 192 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Doro Primo 365 ondersteunt 900, 1900 Mhz netwerken. Met de Primo 365 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Doro Primo 365 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Doro Primo 365 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Doro Primo 365 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 117 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Doro Primo 365
Heb je een vraag over de Doro Primo 365 dan kun je deze hier stellen