Elson Mobistel Cynus F10 16GB

Elson Mobistel Mobistel Cynus F10 16GB Gold 66%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cynus F10 16GB: Android 5.1, 13 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (259 ppi)

De Cynus F10 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Elson Mobistel in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Elson Mobistel De Elson Mobistel Cynus F10 16GB scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Elson Mobistel Cynus F10 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Elson Mobistel Cynus F10 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Elson Mobistel telefoons waaronder de Cynus F10 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Elson Mobistel Cynus F10 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Elson Mobistel Cynus F10 16GB is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 153 gram.

De Cynus F10 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,2 x 71,5 x 8,1 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.1 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 5.1 (Lollipop)
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Elson Mobistel Cynus F10 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Cynus F10 16GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Elson Mobistel Cynus F10 16GB heeft deze geheugen specificaties: 3072 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cynus F10 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Cynus F10 16GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Elson Mobistel Cynus F10 16GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Elson Mobistel Cynus F10 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1080 pixels. Met 259 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Elson Mobistel Cynus F10 16GB
Heb je een vraag over de Elson Mobistel Cynus F10 16GB dan kun je deze hier stellen