Elson Mobistel Cynus T7 4GB

Mobistel Cynus T7 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cynus T7 4GB: Android 4.1, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 6.1 inch, HiDPI scherm (240 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Cynus T7 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Elson Mobistel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Elson Mobistel De Elson Mobistel Cynus T7 4GB scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Elson Mobistel Cynus T7 4GB:

Wil je meer weten over de Elson Mobistel Cynus T7 4GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Elson Mobistel Cynus T7 4GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 205 gram. Met een dikte van 9.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Elson Mobistel Cynus T7 4GB wordt aangedreven door een MT6577 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Cynus T7 4GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 816 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Elson Mobistel Cynus T7 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Elson Mobistel Cynus T7 4GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cynus T7 4GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,1 inch touchscreen. De Elson Mobistel Cynus T7 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 240 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Elson Mobistel Cynus T7 4GB
Heb je een vraag over de Elson Mobistel Cynus T7 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel