Emporia Smart S1

Emporia SMART Black 45%
Smart S1: Android 4.4, Seniorentelefoon, 8 megapixel camera, quad-core, 3G/HSDPA, 4.5 inch, XHDPI scherm (245 ppi)

De Emporia Smart S1 is goed geschikt als seniorentelefoon. Handige eigenschappen van een seniorentelefoon zijn grote toetsen, een SOS-knop en (optioneel) de mogelijkheid om te bellen met een gehoorapparaat (lees de beschrijving, of klik door naar de aanbieder voor meer informatie).
Emporia De Emporia Smart S1 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Emporia Smart S1:

Wil je meer weten over de Emporia Smart S1? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Emporia Smart S1 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Smart S1 beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Seniorentelefoon
  • Eenvoudige bediening
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Emporia Smart S1 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Emporia Smart S1 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Smart S1 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Emporia Smart S1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 940 x 560 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Emporia Smart S1
Heb je een vraag over de Emporia Smart S1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Emporia Smart S1 los toestel kopen