Fujitsu Stylistic M532

Fujitsu Stylistic M532 Tablet 51%
Deze tablet is niet op voorraad
Stylistic M532: Android 4.0, 551 gram, 8 megapixel camera, quad-core, 2G, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Stylistic M532 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Fujitsu, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Fujitsu Stylistic M532:

Ook voor beste Fujitsu Stylistic M532 tablet informatie kun je hier terecht! De Stylistic M532 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Fujitsu Stylistic M532 kunt overzien.

De Fujitsu Stylistic M532 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 551 gram. De Fujitsu Stylistic M532 wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 3 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Stylistic M532 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 900 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 3170 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Fujitsu Stylistic M532 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Stylistic M532 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Fujitsu Stylistic M532 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Stylistic M532 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Fujitsu Stylistic M532 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Fujitsu Stylistic M532
Heb je een vraag over de Fujitsu Stylistic M532 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel