Geeksphone Blackphone PrivatOS

Geeksphone Blackphone PrivateOS 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Blackphone PrivatOS: 8 megapixels, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

De Blackphone PrivatOS is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Geeksphone in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Geeksphone Blackphone PrivatOS:

Voor het voordeligste aanbod Geeksphone Blackphone PrivatOS GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Geeksphone telefoons waaronder de Blackphone PrivatOS.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Geeksphone Blackphone PrivatOS kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Geeksphone Blackphone PrivatOS is een touchscreen telefoon met een gewicht van 150 gram. De Geeksphone Blackphone PrivatOS wordt aangedreven door een NVIDIA Tegra 4i SP3X chip met deze core verdeling 2,265 GHz Quin-Core.

De Blackphone PrivatOS beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 135 x 68,4 x 9,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Niet te dik met 9.8 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Oud besturingssysteem: PrivateOS
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Geeksphone Blackphone PrivatOS ondersteunt diverse netwerken. Met de Blackphone PrivatOS kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 720 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Geeksphone Blackphone PrivatOS heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blackphone PrivatOS is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Blackphone PrivatOS is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Geeksphone Blackphone PrivatOS beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Geeksphone Blackphone PrivatOS kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Geeksphone Blackphone PrivatOS
Heb je een vraag over de Geeksphone Blackphone PrivatOS dan kun je deze hier stellen