GoLivephone Comfort

GoLivePhone Comfort GLP-COMFORT 43%
Deze telefoon is niet op voorraad
Comfort: Android 4.4, Seniorentelefoon, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De GoLivephone Comfort is goed geschikt als seniorentelefoon. Handige eigenschappen van een seniorentelefoon zijn grote toetsen, een SOS-knop en (optioneel) de mogelijkheid om te bellen met een gehoorapparaat (lees de beschrijving, of klik door naar de aanbieder voor meer informatie).


Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de GoLivephone Comfort:

Voor het voordeligste aanbod GoLivephone Comfort GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van GoLivephone telefoons waaronder de Comfort.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de GoLivephone Comfort kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De GoLivephone Comfort is een touchscreen telefoon met een gewicht van 124 gram.

De Comfort beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,4 x 62,9 x 10,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 340 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Seniorentelefoon
  • Eenvoudige bediening
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De GoLivephone Comfort ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Comfort kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De GoLivephone Comfort heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Comfort is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Comfort is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe GoLivephone Comfort beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De GoLivephone Comfort kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de GoLivephone Comfort
Heb je een vraag over de GoLivephone Comfort dan kun je deze hier stellen