GooPhone i5C

GooPhone i5C 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
i5C: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de i5C een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze GooPhone, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
GooPhone De GooPhone i5C scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de GooPhone i5C:

Voor het voordeligste aanbod GooPhone i5C GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van GooPhone telefoons waaronder de i5C.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de GooPhone i5C kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De GooPhone i5C is een Android 4.2 (Custom iPhone Clone)-smartphone met een gewicht van 113 gram. De GooPhone i5C wordt aangedreven door een MediaTek MTK6572 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De i5C beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123,8 x 58,6 x 7,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 7.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De GooPhone i5C ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de i5C kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 200 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De GooPhone i5C heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de i5C is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De i5C is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe GooPhone i5C beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De GooPhone i5C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de GooPhone i5C
Heb je een vraag over de GooPhone i5C dan kun je deze hier stellen