Hema H5

Hema H5 Black Blue 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
H5: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De Hema H5 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Hema.
Hema De Hema H5 scoort 3.5 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Hema H5:

Voor het voordeligste aanbod Hema H5 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Hema telefoons waaronder de H5.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Hema H5 kunt overzien.

De Hema H5 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Hema H5 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 170 gram. De Hema H5 wordt aangedreven door een MTK6592M chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De H5 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 73 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Hema H5 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de H5 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de H5 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De H5 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Hema H5 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Hema H5 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Hema H5
Heb je een vraag over de Hema H5 dan kun je deze hier stellen