HomTom HT6 4G

HOMTOM HT6 Android 5.1 4G Phablet 62%
Deze telefoon is niet op voorraad
HT6 4G: Android 5.1, 8 megapixels, quad-core 64-bit, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

De HT6 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze HomTom in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HomTom HT6 4G:

Voor het voordeligste aanbod HomTom HT6 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HomTom telefoons waaronder de HT6 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HomTom HT6 4G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HomTom HT6 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 230 gram. De HomTom HT6 4G wordt aangedreven door een MediaTek MTK6735P 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Quad-Core.

De HT6 4G beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 153 x 70 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HomTom HT6 4G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de HT6 4G kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 700 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HomTom HT6 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de HT6 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De HT6 4G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HomTom HT6 4G beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De HomTom HT6 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HomTom HT6 4G
Heb je een vraag over de HomTom HT6 4G dan kun je deze hier stellen