HP Treo Pro

HP/Palm Treo Pro Black Verizon branded 23%
Deze telefoon is niet op voorraad
Treo Pro: Windows Mobile 6.1, 3G/HSDPA, Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 2.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de HP Treo Pro een goed toestel voor jou. De HP Treo Pro is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HP.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HP Treo Pro:

Voor het voordeligste aanbod HP Treo Pro GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HP telefoons waaronder de Treo Pro.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HP Treo Pro kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HP Treo Pro is een Windows Mobile 6.1 Professional-smartphone met een gewicht van 133 gram.

De Treo Pro beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 60 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Windows Mobile 6.1 Professional
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HP Treo Pro ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Treo Pro kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.1 is een oude versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile 6.1 tot 6.5 overgegaan op Windows Phone 7.
In Windows Mobile 6.1 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HP Treo Pro heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Treo Pro is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Treo Pro is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HP Treo Pro beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,5 inch touchscreen. De HP Treo Pro kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 181 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HP Treo Pro
Heb je een vraag over de HP Treo Pro dan kun je deze hier stellen