HTC 10 Evo

HTC 10 Evo Grey 86%
Deze telefoon is niet op voorraad
10 Evo: Android 7.0, IP57, stofvast en waterdicht, december 2016, 18 megapixel camera, Snapdragon 810 MSM8994 v2.1 32/, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 450 Mbit/s), 3GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (534 ppi)

De 10 Evo is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele HTC zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe 10 Evo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC 10 Evo:

Wil je meer weten over de HTC 10 Evo? Wij hebben alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC 10 Evo is gelanceerd in december 2016. De smartphone wordt geleverd met een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels.

Deze HTC wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 v2.1 32/64-bit chip met een 2 GHz Octa-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 3072 MB bedraagt. Met een dikte van 8.1 millimeter is het toestel niet te dik.

De 10 Evo beschikt over een 18 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 490 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 18 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Octa-core processor
 • Niet te dik met 8.1 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat)
 • HSDPA, 4G+ ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3GB)
 • IP57-certificering
 • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
 • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De HTC 10 Evo ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De HTC 10 Evo heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De HTC 10 Evo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 534 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

  • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
  • Multi-window support
  • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
  • Nieuw snelle instellingen menu
  • Gebundelde notificaties
  • Verbeterde standbytijd
  • Betere prestaties

  Android 7

  Meer specificaties van de HTC 10 Evo
  Heb je een vraag over de HTC 10 Evo dan kun je deze hier stellen