HTC 7 Surround/Mozart

HTC Mozart HD3 48%
7 Surround/Mozart: Windows Phone 7, 8 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De HTC 7 Surround/Mozart is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC 7 Surround/Mozart:

Voor het voordeligste aanbod HTC 7 Surround/Mozart GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de 7 Surround/Mozart.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC 7 Surround/Mozart kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC 7 Surround/Mozart is een Windows Phone 7-smartphone met een gewicht van 130 gram.

De 7 Surround/Mozart beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 60 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 435 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC 7 Surround/Mozart ondersteunt diverse netwerken. Met de 7 Surround/Mozart kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7 is de nieuwste editie van Windows Phone voor de GSM. In Windows Phone 7 is tevens een webbrowser aanwezig, deze is gebaseerd op IE7 en de gebruikte render-engine is een versie tussen IE7 en IE8. Met de update naar Windows Phone 7.5 (Mango) werd de hele browser vervangen door Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 7 Surround/Mozart is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 7 Surround/Mozart is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC 7 Surround/Mozart beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De HTC 7 Surround/Mozart kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC 7 Surround/Mozart
Heb je een vraag over de HTC 7 Surround/Mozart dan kun je deze hier stellen