HTC Butterfly S

HTC Butterfly S Black 43%
Butterfly S: Android 4.1, 4 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Butterfly S een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Butterfly S:

Voor het voordeligste aanbod HTC Butterfly S GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Butterfly S.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Butterfly S kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Butterfly S is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 160 gram. De HTC Butterfly S wordt aangedreven door een Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,9 GHz Quad-Core.

De Butterfly S beschikt over een 4 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,5 x 70,5 x 10,6 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 659 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 4 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 10.6 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Butterfly S ondersteunt diverse netwerken. Met de Butterfly S kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Butterfly S heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Butterfly S is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Butterfly S is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Butterfly S beschikt over een ingebouwde 4 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De HTC Butterfly S kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de HTC Butterfly S
Heb je een vraag over de HTC Butterfly S dan kun je deze hier stellen