HTC ChaCha/Status

HTC CHACHA  ZILVER (AZERTY) 34%
ChaCha/Status: Android 2.3, 5 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

De HTC ChaCha/Status is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De HTC ChaCha/Status is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.
HTC De HTC ChaCha/Status scoort 2.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC ChaCha/Status:

Voor het voordeligste aanbod HTC ChaCha/Status GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de ChaCha/Status.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC ChaCha/Status kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC ChaCha/Status is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De ChaCha/Status beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 65 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 430 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC ChaCha/Status ondersteunt diverse netwerken. Met de ChaCha/Status kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC ChaCha/Status heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ChaCha/Status is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De ChaCha/Status is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC ChaCha/Status beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De HTC ChaCha/Status kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. Met 222 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de HTC ChaCha/Status
Heb je een vraag over de HTC ChaCha/Status dan kun je deze hier stellen