HTC Desire 500

HTC Desire 500  glacier red 24%
Desire 500: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Desire 500 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
HTC De HTC Desire 500 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire 500:

De HTC Desire 500 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Desire 500 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 123 gram. Met een dikte van 9.9 millimeter is het toestel niet te dik. De HTC Desire 500 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Desire 500 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 435 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire 500 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire 500 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire 500 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC Desire 500 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de HTC Desire 500
Heb je een vraag over de HTC Desire 500 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


HTC Desire 500 los toestel kopen