HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB

HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB tuxedo grey 59%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire 620G Dual-SIM 8GB: Android 4.4, 8 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (294 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Desire 620G Dual-SIM 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB:

Wil je meer weten over de HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 9.6 millimeter is het toestel niet te dik. Deze HTC wordt aangedreven door een MediaTek MT6592 64-bit chip met een 1,7 GHz Octa-Core processor.

De Desire 620G Dual-SIM 8GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 617 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire 620G Dual-SIM 8GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB
Heb je een vraag over de HTC Desire 620G Dual-SIM 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel