HTC Desire Eye Dual-SIM

HTC Desire Eye Dual-SIM 78%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire Eye Dual-SIM: Android 4.4, met update naar 4.4.4, 13.1 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.2 inch, superscherp Full HD scherm (423 ppi)

De Desire Eye Dual-SIM is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze HTC in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire Eye Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod HTC Desire Eye Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Desire Eye Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Desire Eye Dual-SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Desire Eye Dual-SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 154 gram. De HTC Desire Eye Dual-SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB v3 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,265 GHz Quad-Core.

De Desire Eye Dual-SIM beschikt over een 13,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 151,7 x 73,8 x 8,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 490 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.4
  • 13,1 megapixel camera en tweede 13,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.5 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire Eye Dual-SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Desire Eye Dual-SIM kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.4.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire Eye Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire Eye Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Desire Eye Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Desire Eye Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 13,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 13,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De HTC Desire Eye Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 423 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de HTC Desire Eye Dual-SIM
Heb je een vraag over de HTC Desire Eye Dual-SIM dan kun je deze hier stellen