HTC Desire SV

Desire SV 23%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire SV: Android 4.0, dual-core, FM-radio, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Desire SV een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire SV:

Voor het voordeligste aanbod HTC Desire SV GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Desire SV.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Desire SV kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Desire SV is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 131 gram. De HTC Desire SV wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De afmetingen van de telefoon zijn 129,7 x 67,9 x 10,7 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • FM-radio

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.7 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire SV ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Desire SV kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire SV heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 768 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: 1.

Multimedia

De Desire SV is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. , waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC Desire SV kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 400 x 800 pixels.

Meer specificaties van de HTC Desire SV
Heb je een vraag over de HTC Desire SV dan kun je deze hier stellen