HTC Droid Eris

HTC Droid Eris Refurbished Verizon branded 12%
Deze telefoon is niet op voorraad
Droid Eris: Android 1.5, 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, 3.2 inch

De HTC Droid Eris is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Droid Eris:

De HTC Droid Eris wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Droid Eris is een Android 1.5-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 13 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Droid Eris beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 440 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1350 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 13 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 1.5
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Droid Eris ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Droid Eris . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Droid Eris is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De HTC Droid Eris kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Meer specificaties van de HTC Droid Eris
Heb je een vraag over de HTC Droid Eris dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel