HTC Explorer

Explorer Prepaid Vodafone 29%
Explorer: Android 2.3, 3 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de HTC Explorer een goed toestel voor jou. De HTC Explorer is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Explorer:

Voor het voordeligste aanbod HTC Explorer GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Explorer.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Explorer kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Explorer is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 108 gram. De HTC Explorer wordt aangedreven door een Qualcomm chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 600 MHz Single-Core.

De Explorer beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 103 x 58 x 13 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 445 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 13 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Explorer ondersteunt diverse netwerken. Met de Explorer kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 510 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Explorer heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Explorer is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC Explorer beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De HTC Explorer kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Explorer
Heb je een vraag over de HTC Explorer dan kun je deze hier stellen


HTC Explorer los toestel kopen