HTC First

First 50%
First: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, superscherp Full HD scherm (341 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de First een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC First:

Voor het voordeligste aanbod HTC First GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de First.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC First kunt overzien.

Verfijnd design, robuuste bouw en briljante resultaten

Een volledig metalen body en naadloze constructie. De gladde randen geven de HTC One een slank uiterlijk. Het ontwerp van de HTC One is compromisloos en deze telefoon heeft een prettige grip.

Uw leven live op uw startscherm

Met BlinkFeed™ kunt u uw eigen live-startscherm maken. Kies de sociale netwerken, nieuwssites en feeds waar u updates van wilt ontvangen. Ze worden allemaal live naar uw telefoon gestreamd. Een vinger aan de pols van uw wereld, in uw handpalm.

Zet uw telefoon eens harder. Heel veel harder

Op de meeste smartphones is het delen van muziek of video's met uw vrienden ronduit frustrerend. Doordat er vaak een piepkleine luidspreker is en dat helpt de wildste muziek om zeep. Maar met de BoomSound™ van HTC One komt daar een einde aan. De dubbele front stereoluidspreker met ingebouwde versterker geeft luider, scherper, rijker geluid. U zult snel merken …

Apparaat & afmetingen

De HTC First is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 120 gram. De HTC First wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8960T chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Dual-Core.

De First beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 134 x 70 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC First ondersteunt diverse netwerken. Met de First kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC First heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB 16GB Opslag werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de First is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De First is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC First beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC First kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 341 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de HTC First
Heb je een vraag over de HTC First dan kun je deze hier stellen