HTC G2

HTC myTouch Black T-Mobile branded 29%
Deze telefoon is niet op voorraad
G2: Android 1.5, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De HTC G2 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC G2:

Voor het voordeligste aanbod HTC G2 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de G2.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC G2 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC G2 is een Android 1.5 (Cupcake)-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De G2 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 56 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 750 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 1.5 (Cupcake)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC G2 ondersteunt diverse netwerken. Met de G2 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC G2 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 288 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G2 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G2 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC G2 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De HTC G2 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC G2
Heb je een vraag over de HTC G2 dan kun je deze hier stellen