HTC Gratia/Aria

HTC Aria  AT&T branded 35%
Gratia/Aria: Android 2.2, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De HTC Gratia/Aria is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Gratia/Aria:

Voor het voordeligste aanbod HTC Gratia/Aria GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Gratia/Aria.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Gratia/Aria kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Gratia/Aria is een Android 2.2 (Froyo) met HTC Sense-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De Gratia/Aria beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104 x 58 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo) met HTC Sense
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Gratia/Aria ondersteunt diverse netwerken. Met de Gratia/Aria kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Gratia/Aria heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Gratia/Aria is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Gratia/Aria is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Gratia/Aria beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De HTC Gratia/Aria kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Gratia/Aria
Heb je een vraag over de HTC Gratia/Aria dan kun je deze hier stellen