HTC HD 7

HD7 Fabriek Gereviseerd 43%
HD 7: Windows Phone 7, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

De HTC HD 7 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC HD 7:

Voor het voordeligste aanbod HTC HD 7 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de HD 7.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC HD 7 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC HD 7 is een Microsoft Windows Phone 7-smartphone met een gewicht van 162 gram.

De HD 7 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 68 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 320 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Microsoft Windows Phone 7
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC HD 7 ondersteunt diverse netwerken. Met de HD 7 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 380 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7 is de nieuwste editie van Windows Phone voor de GSM. In Windows Phone 7 is tevens een webbrowser aanwezig, deze is gebaseerd op IE7 en de gebruikte render-engine is een versie tussen IE7 en IE8. Met de update naar Windows Phone 7.5 (Mango) werd de hele browser vervangen door Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de HD 7 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De HD 7 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC HD 7 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC HD 7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de HTC HD 7
Heb je een vraag over de HTC HD 7 dan kun je deze hier stellen