HTC Jetstream

HTC Jetstream AT&T branded 52%
Deze tablet is niet op voorraad
Jetstream: Android 3, 709 gram, 8 megapixels, WiFi, GPS, 10.1 inch, MDPI scherm

De HTC Jetstream is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de HTC Jetstream:

Ook voor beste HTC Jetstream tablet informatie kun je hier terecht! De Jetstream is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Jetstream kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Jetstream is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 709 gram. De HTC Jetstream wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S3 APQ8060 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Single-Core.

De Jetstream beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 251 x 178 x 13 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 900 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • GPS
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Jetstream ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Jetstream kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 8 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Jetstream heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Jetstream is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC Jetstream beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De HTC Jetstream kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 768 pixels. Met 148 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de HTC Jetstream
Heb je een vraag over de HTC Jetstream dan kun je deze hier stellen