HTC Magic

HTC Magic Black 21%
Magic: Android 1.6, 3.2 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de HTC Magic een goed toestel voor jou. De HTC Magic is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Magic:

Voor het voordeligste aanbod HTC Magic GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Magic.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Magic kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Magic is een Android 1.6 (Donut)-smartphone met een gewicht van 118 gram. De HTC Magic wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7200A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 528 MHz Single-Core.

De Magic beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 55 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 420 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 1.6 (Donut)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Magic ondersteunt diverse netwerken. Met de Magic kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem


Android 1.6 (Donut) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Magic heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 288 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Magic is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Magic is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Magic beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Magic
Heb je een vraag over de HTC Magic dan kun je deze hier stellen