HTC One M9 Max

HTC One M8 Prime 82%
Deze telefoon is niet op voorraad
One M9 Max: Android 5, 20 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G+ (tot 450 Mbit/s), 3GB RAM, 5.5 inch, 2K scherm (534 ppi)

De One M9 Max is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele HTC zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe One M9 Max in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC One M9 Max:

De HTC One M9 Max wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC One M9 Max is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. De HTC One M9 Max wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 64-bit chip met deze core verdeling 2,3 GHz Quad-Core.

De One M9 Max beschikt over een 20 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De standbytijd bedraagt naar schatting 490 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 20 megapixel camera en tweede 4,1 ultrapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De HTC One M9 Max ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De HTC One M9 Max heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: onbekend. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One M9 Max is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De HTC One M9 Max kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 534 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
  Android 5.0

  Meer specificaties van de HTC One M9 Max
  Heb je een vraag over de HTC One M9 Max dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel