HTC One SV

One SV Black 46%
One SV: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One SV een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC One SV:

Voor het voordeligste aanbod HTC One SV GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de One SV.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC One SV kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC One SV is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 122 gram. De HTC One SV wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De One SV beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 128 x 66,9 x 9,2 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 460 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.2 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC One SV ondersteunt diverse netwerken. Met de One SV kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One SV is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One SV is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC One SV beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,6 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC One SV kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 400 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 208 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC One SV
Heb je een vraag over de HTC One SV dan kun je deze hier stellen


HTC One SV los toestel kopen