HTC Sensation XE Lite

Sensation XE Lite 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
Sensation XE Lite: Android 2.3, 8 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 4.3 inch, HD scherm (256 ppi)

De HTC Sensation XE Lite is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Sensation XE Lite:

De HTC Sensation XE Lite wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Sensation XE Lite is een Android 2.3.4 Gingerbread-smartphone met een gewicht van 151 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De HTC Sensation XE Lite wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S3 MSM8260 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Sensation XE Lite beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 540 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1730 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3.4 Gingerbread
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Sensation XE Lite ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Sensation XE Lite . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Sensation XE Lite is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC Sensation XE Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de HTC Sensation XE Lite
Heb je een vraag over de HTC Sensation XE Lite dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel