HTC Tattoo

HTC Tattoo 6%
Tattoo: Android 1.5, 3.2 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

De HTC Tattoo hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Tattoo:

Voor het voordeligste aanbod HTC Tattoo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Tattoo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Tattoo kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Tattoo is een Android 1.5 (Cupcake)-smartphone met een gewicht van 108 gram.

De Tattoo beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 55 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 1.5 (Cupcake)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Tattoo ondersteunt diverse netwerken. Met de Tattoo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 390 minuten.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. vergleichhandys.de raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Tattoo heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Tattoo is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Tattoo is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Tattoo beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De HTC Tattoo kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Tattoo
Heb je een vraag over de HTC Tattoo dan kun je deze hier stellen