HTC Touch Diamond CDMA

HTC Touch Diamond CDMA Black 14%
Deze telefoon is niet op voorraad
Touch Diamond CDMA: Windows Mobile 6.1, 3.2 megapixels, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch, scherp XHDPI scherm (286 ppi)

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de HTC Touch Diamond CDMA een goed toestel voor jou. De HTC Touch Diamond CDMA is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Touch Diamond CDMA:

Voor het voordeligste aanbod HTC Touch Diamond CDMA GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Touch Diamond CDMA.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Touch Diamond CDMA kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Touch Diamond CDMA is een Windows Mobile 6.1 Professional-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De Touch Diamond CDMA beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 102 x 51 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 285 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Windows Mobile 6.1 Professional
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Touch Diamond CDMA ondersteunt diverse netwerken. Met de Touch Diamond CDMA kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 330 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.1 is een oude versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile 6.1 tot 6.5 overgegaan op Windows Phone 7.
In Windows Mobile 6.1 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Touch Diamond CDMA is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Touch Diamond CDMA is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Touch Diamond CDMA beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De HTC Touch Diamond CDMA kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 640 pixels. Met 286 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Touch Diamond CDMA
Heb je een vraag over de HTC Touch Diamond CDMA dan kun je deze hier stellen