HTC Touch Diamond CDMA

HTC Touch Diamond CDMA Black 14%
Deze telefoon is niet op voorraad
Touch Diamond CDMA: Windows Mobile 6.1, 3.2 megapixel camera, Candybar formaat, WiFi, 2.8 inch, XHDPI scherm (286 ppi)

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de HTC Touch Diamond CDMA een goed toestel voor jou. De HTC Touch Diamond CDMA is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Touch Diamond CDMA:

De HTC Touch Diamond CDMA wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HTC Touch Diamond CDMA is een Windows Mobile 6.1 Professional-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De Touch Diamond CDMA beschikt over een 3,2 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 285 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Windows Mobile 6.1 Professional
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Touch Diamond CDMA ondersteunt diverse netwerken. Met de Touch Diamond CDMA kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Touch Diamond CDMA is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De HTC Touch Diamond CDMA kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 640 pixels. Met 286 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.1 is een oude versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile 6.1 tot 6.5 overgegaan op Windows Phone 7.
In Windows Mobile 6.1 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.1

Meer specificaties van de HTC Touch Diamond CDMA
Heb je een vraag over de HTC Touch Diamond CDMA dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel