Huawei Ascend Mate 7 16GB

Huawei Ascend Mate 7 4G black 68%
Ascend Mate 7 16GB: Android 4.4, september 2014, 12.8 megapixel camera, octa-core, dun, HSPA+/4G, 2GB RAM, 6.0 inch, HD scherm (367 ppi)

De Ascend Mate 7 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze mobiele telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Huawei De Huawei Ascend Mate 7 16GB scoort 2.9 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Mate 7 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Huawei Ascend Mate 7 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend Mate 7 16GB is gelanceerd in september 2014. De smartphone wordt geleverd met een 6,0 inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Deze Huawei wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon KIRIN925 chip met een 1,8 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core core verdeling. Door meerdere kernen te gebruiken, kan het apparaat energiezuinig zijn en opschalen voor snelheid.

Deze combinatie geeft dus een maximale kracht van een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik.

De Ascend Mate 7 16GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 216 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12,8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.9 millimeter
 • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
 • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Ascend Mate 7 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Ascend Mate 7 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De Huawei Ascend Mate 7 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 367 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de Huawei Ascend Mate 7 16GB
  Heb je een vraag over de Huawei Ascend Mate 7 16GB dan kun je deze hier stellen


  Huawei Ascend Mate 7 16GB los toestel kopen