Huawei Ascend Mate MT1-U06

Huawei Ascend Mate 54%
Ascend Mate MT1-U06: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 6.1 inch, superscherp Full HD scherm (361 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend Mate MT1-U06 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Mate MT1-U06:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Ascend Mate MT1-U06 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Ascend Mate MT1-U06.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Ascend Mate MT1-U06 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ascend Mate MT1-U06 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 198 gram. De Huawei Ascend Mate MT1-U06 wordt aangedreven door een Huawei K3V2 HiSilicon Hi3620 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De Ascend Mate MT1-U06 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 163 x 85,7 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 216 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend Mate MT1-U06 ondersteunt diverse netwerken. Met de Ascend Mate MT1-U06 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1320 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend Mate MT1-U06 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend Mate MT1-U06 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ascend Mate MT1-U06 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Ascend Mate MT1-U06 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,1 inch touchscreen. De Huawei Ascend Mate MT1-U06 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 361 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Huawei Ascend Mate MT1-U06
Heb je een vraag over de Huawei Ascend Mate MT1-U06 dan kun je deze hier stellen


Huawei Ascend Mate MT1-U06 los toestel kopen