Huawei Ascend P7 Mini

Huawei Ascend P7 mini Black 67%
Ascend P7 Mini: Android 4.3, 8 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Ascend P7 Mini is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend P7 Mini:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Ascend P7 Mini GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Ascend P7 Mini.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Ascend P7 Mini kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ascend P7 Mini is een touchscreen telefoon met een gewicht van 115 gram. De Huawei Ascend P7 Mini wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Ascend P7 Mini beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131,2 x 65,3 x 7,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 7.8 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Ascend P7 Mini ondersteunt diverse netwerken. Met de Ascend P7 Mini kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
  Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
  Android 4.3

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Ascend P7 Mini heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend P7 Mini is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Ascend P7 Mini is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Huawei Ascend P7 Mini beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Huawei Ascend P7 Mini kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Huawei Ascend P7 Mini
  Heb je een vraag over de Huawei Ascend P7 Mini dan kun je deze hier stellen


  Huawei Ascend P7 Mini los toestel kopen