Huawei Ascend W2-U00

Ascend W2-U00 Black 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ascend W2-U00: Windows Phone 8, 5 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 4.3 inch, HD scherm (341 ppi)

De Huawei Ascend W2-U00 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Huawei.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend W2-U00:

Wil je meer weten over de Huawei Ascend W2-U00? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend W2-U00 is een Windows Phone 8-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 9.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Huawei Ascend W2-U00 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8230AB chip met een 1,4 GHz Dual-Core processor.

De Ascend W2-U00 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 492 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 1700 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend W2-U00 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend W2-U00 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend W2-U00 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Huawei Ascend W2-U00 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 341 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8

Meer specificaties van de Huawei Ascend W2-U00
Heb je een vraag over de Huawei Ascend W2-U00 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel