Huawei Ascend Y200

Ascend Y200 Black 13%
Ascend Y200: Android 2.3, 3.2 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Huawei Ascend Y200 een goed toestel voor jou. De Huawei Ascend Y200 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Huawei.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Y200:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Ascend Y200 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Ascend Y200.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Ascend Y200 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ascend Y200 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De Ascend Y200 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116,9 x 60,4 x 11,7 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 506 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 11.7 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend Y200 ondersteunt diverse netwerken. Met de Ascend Y200 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend Y200 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend Y200 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ascend Y200 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Ascend Y200 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Huawei Ascend Y200 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 300 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Huawei Ascend Y200
Heb je een vraag over de Huawei Ascend Y200 dan kun je deze hier stellen