Huawei Ascend Y360 Dual Sim

Y360 Dual-Sim plus Lebara prepaid kaart 42%
Ascend Y360 Dual Sim: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSDPA, Dual SIM, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend Y360 Dual Sim een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Huawei De Huawei Ascend Y360 Dual Sim scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Y360 Dual Sim:

Wij hebben alle specificaties van de Huawei Ascend Y360 Dual Sim je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend Y360 Dual Sim is een touchscreen telefoon met een gewicht van 180 gram. Met een dikte van 10.2 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Ascend Y360 Dual Sim beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Met een 1730 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 10.2 millimeter
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend Y360 Dual Sim ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend Y360 Dual Sim heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend Y360 Dual Sim is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Huawei Ascend Y360 Dual Sim kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 196 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Huawei Ascend Y360 Dual Sim
Heb je een vraag over de Huawei Ascend Y360 Dual Sim dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Huawei Ascend Y360 Dual Sim los toestel kopen