Huawei Ascend Y635 Single SIM

Ascend Y635 Single SIM Black 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ascend Y635 Single SIM: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 5.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend Y635 Single SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend Y635 Single SIM:

Wij hebben alle specificaties van de Huawei Ascend Y635 Single SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei Ascend Y635 Single SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 178 gram. Met een dikte van 10.2 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Huawei wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Ascend Y635 Single SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 310 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.2 millimeter
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ascend Y635 Single SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ascend Y635 Single SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend Y635 Single SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Huawei Ascend Y635 Single SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Huawei Ascend Y635 Single SIM
Heb je een vraag over de Huawei Ascend Y635 Single SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel